Despre Noi

FABRICA DE SEMINEE PERSONALIZATE. MONTAJ IN TOATA TARA CU ECHIPE PROPRII.

Noi privim semineul ca un punct central in spatiul de locuit, integrat complet in ambient si unde familia si prietenii acesteia trebuie sa se simta cat mai confortabil si in siguranta.

Dam posibilitatea clientilor sa-si personalizeze semineul asa cum doresc, lasand libera imaginatia fiecaruia in alegerea materialelor si intervenim doar in chestiuni tehnice in asa fel incat la final sa iasa un proiect corelat cu fiecare cerinta in parte. Gasim solutii adaptate estetice, tehnice si financiare pentru fiecare semineu in parte. Pentru cei care nu au timp sa creeze un semineu, avem solutii si oferim cateva sute de variante de seminee de serie, adaptabile pentru fiecare locatie.

Recomandam cumpararea focarelor care sunt dotate cu sistemul de dubla combustie, astfel incat sa se poata obtina un randament mai ridicat al arderii lemnului, un geam mai curat si nu in ultimul rand un consum mai mic de aer din interiorul cladirii.

O combustie mult mai buna si mai curata se obtine daca focarul este prevazut cu o priza de aer de combustie care are legatura doar cu exteriorul, astfel incat atunci cand geamul este inchis, oxigenul necesar arderii sa fie absorbit din exteriorul cladirii si sa se reduca la minim posibil consumul de oxigen din ambientul in care se afla semineul. Cereti detalii in acest sens si selectati doar aceste produse.

Ca sa nu aveti surprize neplacute, datorita necorelarilor tehnice, semineul trebuie proiectat si construit in tot ansamblul sau (cos de fum+focar+finisaj) de la inceput cu o singura firma specializata in constructia si montajul acestor sisteme. In cele mai multe cazuri atunci cand cosul de fum se construieste cu firma care ridica casa, apar probleme la montajul semineului deoarece nu se tine cont de: modelul semineului, diametrul de evacuare al focarului, pozitionarea cosului de fum functie de curentii de aer, calitatea acestuia, etc.

Regasiti mai jos principiul de functionare al unui semineu: