Arzator S (4114LB)

arzator-s-4114lb
Preț

519,00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Dimensiuni: 80 x 428 x 157 mm (HxLxL)

● Conținutul arzătorului: ± 1 litru

● Timp de ardere: ± 3 ore

● Consum pe oră: ± 0,30 litru

● Putere: aprox. 2 KW

● Greutate: 6 kg ●

Conform standardelor: DIN 4734-1 și EN 16647: 2015

Întreținere: nu folosiți agenți de curățare sau abrazivi, pot deteriora suprafața ● Pentru a curăța arzătorul utilizați o cârpă moale si umezita. Curățați numai partea de oțel.

Descriere

Arzătorul 4114LB este cel mai mic dintre arzătoarele Xaralyn. Acest arzător este fabricat din oțel inoxidabil cu o acoperire cu pulbere neagră și este livrat în mod standard, incluzând toate piesele necesare, precum ecrane de sticlă, bricheta și pâlnie.

Această versiune este concepută pentru construirea în interior, placa superioară a arzătorului este mai mare decât restul arzătorului ca o jantă. Combustibilul lichid este complet absorbit de miezul ceramic patentat. Gazul care este eliberat treptat la deschiderea arzătorului, determină o combustie economică stabilă, care este folosită cu până la 50% mai mult în comparație cu alte arzătoare; cel mai sigur foc deschis. Poate fi integrat în modele de finisaj individuale, rezidențiale sau comerciale. Designul, calitatea și siguranța fac din acesta cel mai popular arzător de bioetanol printre proiectanți și dezvoltatori.

Accesorii:

Set 6 lemnisoare = 115 euro+TVA

Pietricele albe (5kg) = 45 euro+TVA

Bazalt (4 kg) = 45 euro+TVA

Bricheta electrica USB = 23 euro+TVA

Efect sunet = 92 euro+TVA

SCHITA TEHNICA