COSMO TUNEL DRU

Preț

11.015,00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  6.5-16.3 kW
Randament 82.00%
Consum gaz  738-2303 L/h
Diametru evacuare  200/130 mm
Greutate  350 kg
Necesar  230V
Material  otel
Culoare  negru
Interior  black
Control  telecomanda RCH DRU

Descriere

Producator si detalii Focar pe gaz Cosmo Tunel DRU

Schita tehnica

Focarul pe gaz Cosmo Tunnel DRU este un focar pe gaz contemporan care poate fi privit din doua camere, in acelasi timp, sau poate fi amplasat intr-o singura camera separat pentru a fi o sursa de caldura spectaculoasa.  Are o putere termica de 17,5 kW si un geam mare, autentic.

DOTARI STANDARD

1.ECO WAVE

Semineele pe gaz DRU Eco Wave oferă un model de flacără atractiv, chiar și la o setare mai mică a căldurii. Sistemul Eco Wave asigură flacără naturală in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lângă faptul că sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flăcării la setarea de căldură dorită utilizând telecomanda inteligentă, care funcționează și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termică controlabilă, reglabilă continuu Model de flacără reglabil
  • Flăcări înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tabletă

Flacara ZIG-ZAG

Arzătorul Vario, dezvoltat de DRU, conferă focului mai multe dimensiuni cu un design unic în zig-zag. Mai mult decât atât, cu tehnologia DRU Eco Wave, vă păstrați un model de flacără frumos pe întreaga lățimea de foc, chiar și la o setare mai mică de căldură.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qPKy4-v4Sd8[/embedyt] OPTIUNI

1.STICLĂ CU VEDERE CLARĂ NEFLECTORIZANTA- 1680 euro+TVA

Adevărata plăcere a unui foc este atunci când poți vedea flăcările clar. Când am dezvoltat sticlă Clear View, ne-am inspirat de la seminee deschise de mult timp în urmă. Sticla DRU Clear View este dezvoltată în așa fel încât să arate ca și nu ar exista sticlă deloc. Vă bucurați de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

RAMA STANDARD SAU FARA RAMA

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele insa este posibil să se îndepărteze partea inferioară a ramei si sa fie posibila incastrarea focarului într-o piatră naturală de exemplu.

2. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-720 euro +TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.