EXCELLENCE 50XT DRU

Preț

4.665,00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  2.8-7.9 kW 
Randament 83%
Consum gaz  368-960 L/h 
Diametru evacuare  150/100 mm 
Greutate  120 kg 
Necesar  230V 
Material  otel 
Culoare  negru

Descriere

Producator si detalii Focar pe gaz Excellence 50XT DRU

Schita tehnica

EXCELLENCE reprezinta unul dintre varfurile colectiei DRU. Ele sunt focare care au fost dezvoltate de catre designerii nostri si includ mai multe inovatii in design de produs si inginerie.  Focarul pe gaz EXCELLENCE 50 XT DRU este un focar inalt care se poate transforma intr-un semineu devenind o impresionanta caracteristica a camerei.

DOTARI STANDARD

1. ECO WAVE

Un focar pe gaz DRU Eco Wave ofera un model de flacara atractiv, chiar și la o setare mai mica a caldurii. Sistemul Eco Wave asigura flacara naturala in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lânga faptul ca sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flacarii la setarea de caldura dorita utilizând telecomanda inteligenta, care funcționeaza și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termica controlabila, reglabila continuu
  • Model de flacara reglabil
  • Flacari înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tableta

2. Flacara VARIO

Arzătorul Vario, dezvoltat de DRU, conferă focului mai multe dimensiuni cu un design unic în zig-zag. Mai mult decât atât, cu tehnologia DRU Eco Wave, vă păstrați un model de flacără frumos pe întreaga lățimea de foc, chiar și la o setare mai mică de căldură.

OPTIUNI

1.STICLA CU VEDERE CLARA NEFLECTORIZANTA- 240 euro+TVA

Adevarata placere a unui foc este atunci când poți vedea flacarile clar. Când am dezvoltat sticla Clear View, ne-am inspirat de la seminee deschise de mult timp în urma. Sticla DRU Clear View este dezvoltata în ața fel încât sa arate ca ți cum nu ar exista sticla deloc. Va bucurați de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

RAMA STANDARD SAU FARA RAMA

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele insa este posibil sa se îndeparteze partea inferioara a ramei si sa fie posibila incastrarea focarului într-o piatra naturala de exemplu.

2. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-720 euro +TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.