MAESTRO 60 DRU

Preț

3.835,00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  1.6-6.8  kW
Randament 92.40%
Consum gaz  281-924 L/h
Necesar  230V
Diametru evacuare  200/130 mm
Greutate  80 kg
Material  otel
Culoare  negru

 

Descriere

Producator si detalii Focar pe Gaz Maestro 60 DRU

Schita tehnica

Un semineu pentru o experiență pe tot parcursul anului Focarul pe gaz Maestro 60 DRU dispune exclusiv de arzatorul Dynamic Flame Burner®. Această tehnologie unică de arzător, combinată cu bușteni realiști și opțiunea de sticlă antireflectorizantă Clear View, asigură experiența finală a șemineului. Apoi, modul Summerlighting® unde LED-urile creează flăcări remarcabil de realiste și o strălucire reconfortantă, cu o putere minimă de căldură și un consum foarte redus de energie. Ideal pentru acele seri de vară evocatoare, atunci când soarele a apus și v-ar plăcea să vă relaxați lângă foc.

DOTARI STANDARD

1.ECO WAVE

Semineele pe gaz DRU Eco Wave oferă un model de flacără atractiv, chiar și la o setare mai mică a căldurii. Sistemul Eco Wave asigură flacără naturală in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lângă faptul că sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flăcării la setarea de căldură dorită utilizând telecomanda inteligentă, care funcționează și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termică controlabilă, reglabilă continuu Model de flacără reglabil
  • Flăcări înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tabletă

2. Flacara DINAMICA

Acest arzător unic a fost dezvoltat în special de DRU și combină ușurința gazului cu experiența unică a unui foc de lemn. Sistemul este format din două elemente: primul arzător în baza creează un foc larg și adânc; al doilea arzător, care poate fi oprit, oferă volum și înălțime. Acest arzător este amplasat între buștenii de lemn ceramic, formand flăcări în jurul lor.

OPTIUNI

1.STICLĂ CU VEDERE CLARĂ NEFLECTORIZANTA- 240 euro+TVA

Adevărata plăcere a unui foc este atunci când poți vedea flăcările clar. Când am dezvoltat sticlă Clear View, ne-am inspirat de la seminee deschise de mult timp în urmă. Sticla DRU Clear View este dezvoltată în așa fel încât să arate ca și nu ar exista sticlă deloc. Vă bucurați de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

2. CERAGLASS-420 euro +TVA sau BRICK-380 euro +TVA

Panoul din spate reflecta flacarile dand impresia unui foc mult mai profund.

RAMA STANDARD SAU FARA RAMA

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele insa este posibil să se îndepărteze partea inferioară a ramei si sa fie posibila incastrarea focarului într-o piatră naturală de exemplu.

3. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-720 euro +TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.

4. SUMMERLIGHTING

PRIMUL FOC PENTRU TOATE ANOTIMPURILE-430 euro plus TVA Iluminarea cu LED-uri a funcției unice „Summerlighting®” care este integrată în baza arzătorului creează un model de flacără frumos și o strălucire radiantă, cu emisii minime sau chiar nici o emisie de căldură. Această caracteristică unică face ca șemineul să fie ideal pentru serile de vară sufocante. Când soarele a Inceput sa apuna, vă puteți bucura în continuare de semineu.

Pat luminos cu LED-uri ROSII: primul foc pentru toate anotimpurile

  • Comutabil prin telecomandă
  • Aceste caracteristici unice (Summerlighting® și modul de iluminare cu LED-uri) pot fi utilizate separat sau simultan, chiar și atunci când unitatea nu arde (gaz). Dacă se dorește, arzătorul cu aceste două funcții poate fi comandat ca opțiune.

Disponibil pentru o parte din gama de produse.