MAESTRO 75 TUNEL DRU

Preț

4.945,00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  1.5-8.5 kW
Randament 93.00%
Consum gaz  218 -1140 L/h
Necesar  230V
Diametru evacuare  200/130 mm
Greutate  160 kg
Material  otel
Culoare  negru

Descriere

Producator si detalii Focar pe gaz Maestro 75 Tunel DRU

Schita tehnica

Modelul Maestro 75 reprezinta unul din ultimele noutati din gama de focare pe gaz DRU. Acest model se face remarcat prin vederea larga ce o ofera asupra jocului flacarilor, devenind centrul principal de atractie al incaperii in care va fi amplasat.

DOTARI STANDARD

1.ECO WAVE

Semineele pe gaz DRU Eco Wave oferă un model de flacără atractiv, chiar și la o setare mai mică a căldurii. Sistemul Eco Wave asigură flacără naturală in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lângă faptul că sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flăcării la setarea de căldură dorită utilizând telecomanda inteligentă, care funcționează și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

• Putere termică controlabilă, reglabilă continuu Model de flacără reglabil

• Flăcări înalte cu consum redus de gaz

• Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tabletă

2. Flacara DINAMICA

Acest arzător unic a fost dezvoltat în special de DRU și combină ușurința gazului cu experiența unică a unui foc de lemn. Sistemul este format din două elemente: primul arzător în baza creează un foc larg și adânc; al doilea arzător, care poate fi oprit, oferă volum și înălțime. Acest arzător este amplasat între buștenii de lemn ceramic, formand flăcări în jurul lor.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=hbn6dSaBXrM[/embedyt] OPTIUNI

1.STICLĂ CU VEDERE CLARĂ NEFLECTORIZANTA- 720 euro+TVA

Adevărata plăcere a unui foc este atunci când poți vedea flăcările clar. Când am dezvoltat sticlă Clear View, ne-am inspirat de la seminee deschise de mult timp în urmă. Sticla DRU Clear View este dezvoltată în așa fel încât să arate ca și nu ar exista sticlă deloc. Vă bucurați de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

RAMA STANDARD SAU FARA RAMA

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele insa este posibil să se îndepărteze partea inferioară a ramei si sa fie posibila incastrarea focarului într-o piatră naturală de exemplu.

3. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT-720 euro +TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.