METRO 130XT TUNEL DRU

Preț

4.955,00  fără TVA

Detalii tehnice:

Putere  5.6-10.8 kW
Randament 86.00%
Consum gaz  690-1500 L/h
Necesar  230V
Diametru evacuare  200/130 mm
Greutate  160 kg
Material  otel
Culoare  negru
Interior  black
Control  telecomanda RCH DRU

Descriere

Focar pe gaz Metro 130XT Tunel DRU reprezinta unul dintre cele mai impresionante modele din gama. Acest model se face remarcat prin lungimea de 1,3 m ce ofera o vedere larga asupra focului, poate fi utilizat ca perete despartitor intre doua camere.

DOTARI STANDARD

1. ECO WAVE

Un focar pe gaz DRU Eco Wave ofera un model de flacara atractiv, chiar și la o setare mai mica a caldurii. Sistemul Eco Wave asigura flacara naturala in mișcare, chiar și atunci când reduceți puterea. Pe lânga faptul ca sunt frumoase și ușor de operat, Eco Wave este de asemenea foarte economic. Puteți seta modelul flacarii la setarea de caldura dorita utilizând telecomanda inteligenta, care funcționeaza și ca termostat. Caracteristicile unice ale Eco Wave (exclusiv DRU) sunt:

  • Putere termică controlabilă, reglabilă continuu
  • Model de flacără reglabil
  • Flăcări înalte cu consum redus de gaz
  • Aplicație pentru funcționare prin smartphone sau tabletă

2. Flacără VARIO

Arzătorul Vario, dezvoltat de DRU, conferă focului mai multe dimensiuni cu un design unic în zig-zag. Mai mult decât atât, cu tehnologia DRU Eco Wave, vă păstrați un model de flacără frumos pe întreaga lățimea de foc, chiar și la o setare mai mică de căldură.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YwvTYaXvDyc[/embedyt]

OPȚIUNI

1. STICLĂ CU VEDERE CLARĂ NEFLECTORIZANTA - 720 euro + TVA

Adevărata plăcere a unui foc este atunci când poți vedea flăcările clar. Când am dezvoltat sticlă Clear View, ne-am inspirat de la seminee deschise de mult timp în urmă. Sticla DRU Clear View este dezvoltată în așa fel încât să arate ca și nu ar exista sticlă deloc. Vă bucurați de confortul unui foc de gaz cu mirajul unui foc de lemn real.

2. RAMĂ STANDARD SAU FĂRĂ RAMĂ

Toate focarele pe gaz DRU sunt furnizate cu un cadru metalic standard. La anumite modele insa este posibil să se îndepărteze partea inferioară a ramei si sa fie posibila incastrarea focarului într-o piatră naturală de exemplu.

4. POSIBILITATE DE AMPLASARE ORIUNDE POWERVENT - 720 euro + TVA

Puteți instala un foc de gaz exact în cazul în care va doriti: fie langa un cos de fum mai vechi, fie langa un perete exterior, fie oriunde in camera datorita tehnologiei POWERVENT.

Accesorii suplimentare:

  • lemnisoare albe/maro: 370 euro + TVA
  • pietricele albe: 80 euro + TVA
  • set pietre gri: 240 euro + TVA