NEPTUN RUEGG

Preț

5.350,00  fără TVA

Focarul are doua variante de inaltime a geamului: 450 si 510 mm

Preturi 5350/ 5220 euro + TVA

Detalii Tehnice:

Greutate 223 kg
Diametru evacuare 250 mm
Material Otel+samota+fonta
Putere nominala 9 kw

SCHITA TEHNICA

Producator si detalii www.ruegg-cheminee.com/neptun

Descriere

Focarul Neptun reprezinta cea mai recenta sosire in gama Planets, cu un design modern si usa de sticla panoramica (tip 16/9), putand fi integrata in diferite decoruri.

Acesta poate fi folosit ca un contrast puternic intr-un interior traditional, sau ca o ultima nota data de designer intr-un decor modern.

Neptun Rüegg este un șemineu creat pentru aproape toate scopurile. Acesta pune focul în spatele unui panou panoramic semicircular sau în spatele panourilor puriste cu un design plat. De asemenea, este disponibil ca si varianta tunel.

Detaliile sale externe devin rapid evidente: designul ordonat și finisarea frumoasă a materialelor de înaltă calitate nu lasă nimic de dorit. In acelasi timp detaliile interne sunt, de asemenea, convingătoare: pe de o parte, nivelul ridicat de eficiență de 80 la sută, care stoarce căldură valoroasă din lemn. Pe de altă parte, valorile emisiilor scăzute care, împreună cu fiabilitatea ecologică a șemineului, aduc un record absolut de noxe minime in ambient.

Pentru libertate maximă în proiectarea zonei de locuit, am construit partea din față a semineului Neptun Tunel Ruegg intr-o forma cat mai simplă. Acest lucru înseamnă că aveți posibilitatea de a integra un semineu foarte elegant și simplu în casa.

Calitate elvetiana la cote maxime. Ruegg este inventatorul focarelor inchise cu geam si an de an perfectioneaza produsele pentru a fi cei mai buni in domeniu.

In focarul Neptun Tunel Ruegg, spatiul de vedere al focului este impresionant si este un adevărat best-seller datorită designului său atemporal, fiind încă unul dintre cele mai populare seminee de azi.

Avantajele  focarului Neptun Tunel Ruegg, dintr-o privire:

– Ușor de utilizat și funcțional: geamurile excepțional de netede rămân curate mai mult timp și pot fi pur și simplu deblocate pentru curățare dintr-o singura miscare, rapid și ușor
– Durabilitate și fiabilitate la calitate elvețiană dovedită: dacă este necesară o reparație, toate piesele mobile pot fi înlocuite fără deteriorarea carterului
– Flăcările pâlpâitoare se observa foarte bine datorita designului subtil și suplu Ruegg cu multe imbunatatiri ale detaliilor
– Excelent raport calitate-preț
– Nivel ridicat de eficiență și emisii mai mici decât media
– Respectă toate reglementările europene relevante în materie de energie și mediu

Optiuni focar Neptun Tunel Ruegg:

– interior otel 1205 euro plus TVA

– rama suport montaj hota, pret 86 euro plus TVA/buc

– kit admisie aer combustie 241 euro plus TVA

 

Toata gama de focare tunel o gasiti aici: FOCARE TUNEL