URANUS RUEGG

Preț

4.390,00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Greutate 210 kg
Diametru evacuare 200 mm
Material Otel+samota+fonta
Putere nominala 9 kw

SCHITA TEHNICA

Producator si detalii www.ruegg-cheminee.com/uranus

Descriere

Neptun Uranus este un focar creat pentru aproape toate scopurile.

Planeta Uranus este de fapt opusul unui semineu: este un gigant de gheață. In schimb, este un furnizor de căldură, de asemenea, într-un format extraordinar. Este atât de inteligent construit că poate oferi imagini de foc în trei versiuni diferite. În primul rând, opțiunea confortabilă din spatele panourilor plate, în al doilea rând versiunea expusă în mijlocul tunelului, și în al treilea rând opțiunea naturală din spatele panourilor rotunjite.

În producția de seminee, Rüegg pune o mare valoare pe calitate solidă și durabilă. Uranus este rezultatul implementarii consecvente sau al filozofiei noastre, conform careia doar cel mai bun este suficient de bun pentru clientii nostri. Oricine se opreste la acest semineu generos se va putea bucura în mod conștient de el. Fie că este vorba de caldura radiata din foc, momentele de calm, frumusetea unui vin bun, conversații bune cu prietenii sau totul împreună. Nu trebuie să spuneți tuturor că salvați un kg de lemn pentru fiecare oră de foc și, astfel, că va aduceti constributia la protecția climei. Vă puteți bucura în liniște de acest sentiment minunat.

Acesta pune focul în spatele unui panou panoramic semicircular sau în spatele panourilor puriste cu un design plat. De asemenea, este disponibil ca si varianta tunel.

Detaliile sale externe devin rapid evidente: designul ordonat și finisarea frumoasă a materialelor de înaltă calitate nu lasă nimic de dorit. In acelasi timp detaliile interne sunt, de asemenea, convingătoare: pe de o parte, nivelul ridicat de eficiență de 80 la sută, care stoarce căldură valoroasă din lemn. Pe de altă parte, valorile emisiilor scăzute care, împreună cu fiabilitatea ecologică a șemineului, aduc un record absolut de noxe minime in ambient.

Pentru libertate maximă în proiectarea zonei de locuit, am construit partea din față a semineului Uranus Tunel Ruegg intr-o forma cat mai simplă. Acest lucru înseamnă că aveți posibilitatea de a integra un semineu foarte elegant și simplu în casa.

Calitate elvetiana la cote maxime. Ruegg este inventatorul focarelor inchise cu geam si an de an perfectioneaza produsele pentru a fi cei mai buni in domeniu.

In focarul Uranus Tunel Ruegg, spatiul de vedere al focului este impresionant si este un adevărat best-seller datorită designului său atemporal, fiind încă unul dintre cele mai populare seminee de azi.

Avantajele  focarului Uranus Tunel Ruegg, dintr-o privire:

– Ușor de utilizat și funcțional: geamurile excepțional de netede rămân curate mai mult timp și pot fi pur și simplu deblocate pentru curățare dintr-o singura miscare, rapid și ușor
– Durabilitate și fiabilitate la calitate elvețiană dovedită: dacă este necesară o reparație, toate piesele mobile pot fi înlocuite fără deteriorarea carterului
– Flăcările pâlpâitoare se observa foarte bine datorita designului subtil și suplu Ruegg cu multe imbunatatiri ale detaliilor
– Excelent raport calitate-preț
– Nivel ridicat de eficiență și emisii mai mici decât media
– Respectă toate reglementările europene relevante în materie de energie și mediu

Optiuni focar Uranus Tunel Ruegg:

– rama suport montaj hota, pret 80 euro plus TVA

– suport cu rama pentru montaj hota placata, pret 476 euro plus TVA

– kit admisie aer combustie 225 euro plus TVA

Toata gama de focare tunel o gasiti aici: FOCARE TUNEL