JUPITER 510 TUNEL RUEGG

Preț

3.870,00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Latime usa 740 mm
Inaltime usa 500 mm
Greutate 200 kg
Diametru evacuare 200 mm
Material Otel+samota+fonta
Putere nominala 9 kw

Producator si detalii www.ruegg-cheminee.com/jupiter

Descriere

Jupiter Rüegg este un șemineu creat pentru aproape toate scopurile.

Acesta pune focul în spatele unui panou panoramic semicircular sau în spatele panourilor puriste cu un design plat. De asemenea, este disponibil ca si varianta tunel.

Detaliile sale externe devin rapid evidente: designul ordonat și finisarea frumoasă a materialelor de înaltă calitate nu lasă nimic de dorit. In acelasi timp detaliile interne sunt, de asemenea, convingătoare: pe de o parte, nivelul ridicat de eficiență de 80 la sută, care stoarce căldură valoroasă din lemn. Pe de altă parte, valorile emisiilor scăzute care, împreună cu fiabilitatea ecologică a șemineului, aduc un record absolut de noxe minime in ambient.

Pentru libertate maximă în proiectarea zonei de locuit, am construit partea din față a semineului Jupiter 510 Tunel Ruegg intr-o forma cat mai simplă. Acest lucru înseamnă că aveți posibilitatea de a integra un semineu foarte elegant și simplu în casa.

Calitate elvetiana la cote maxime. Ruegg este inventatorul focarelor inchise cu geam si an de an perfectioneaza produsele pentru a fi cei mai buni in domeniu.

In focarul Jupiter 510 Tunel Ruegg, spatiul de vedere al focului este impresionant si este un adevărat best-seller datorită designului său atemporal, fiind încă unul dintre cele mai populare seminee de azi.

Avantajele  focarului Jupiter 510 Tunel Ruegg, dintr-o privire:

– Ușor de utilizat și funcțional: geamurile excepțional de netede rămân curate mai mult timp și pot fi pur și simplu deblocate pentru curățare dintr-o singura miscare, rapid și ușor
– Durabilitate și fiabilitate la calitate elvețiană dovedită: dacă este necesară o reparație, toate piesele mobile pot fi înlocuite fără deteriorarea carterului
– Flăcările pâlpâitoare se observa foarte bine datorita designului subtil și suplu Ruegg cu multe imbunatatiri ale detaliilor
– Excelent raport calitate-preț
– Nivel ridicat de eficiență și emisii mai mici decât media
– Respectă toate reglementările europene relevante în materie de energie și mediu

Optiuni focar Jupiter 510 Tunel Ruegg:

– rama suport montaj hota, pret 161 euro + TVA/bucata

– suport cu rama pentru montaj hota placata, pret 492 euro + TVA/bucata

– kit admisie aer combustie 241 euro +TVA

 

Toata gama de focare tunel o gasiti aici: FOCARE TUNEL