SCHMID N14

Șemineul N14 face parte din seria de modele din piatră naturală ce combină aspectul tradițional și tehnologia modernă. Fațada este realizată integral din piatră naturală și diverse placaje din care puteți alege.
Un atu al modelului N14 este adaptabilitatea sa: vă puteți adapta șemineul la propriile dorințe și idei. Instalația Pano 6757 h a șemineului poate fi, de asemenea, echipată cu un aparat suplimentar de încălzire a apei și un rezervor sau compresor suplimentar pentru aer cald. Dacă doriți să optimizați în continuare arderea ce se produce în șemineu, SMR Schmid Multi control este alegerea potrivită. Doar puneți lemnul, aprindeți-l și ați terminat- de restul se ocupă stabilizatorul de căldură, care recunoaște automat aprinderea foculuiși controlează combustie cu o eficacitate greu de îndeplinit în mod manual. Aveți garanția că veți obține tot ce este mai bun din partea șemineului dumneavoastră.

Descriere

Separat, focar compatibil Pano 67×57

Pret pentru culorile Blanco Carrara, Blanco Macael, Blanco Nacarado, Caliza Moka, Crema Marfil, Maroon Emperador, Travertino Romano – 4500 euro + TVA

Pret pentru culorile Negro Abanilla, Rojo Alicante, Rosa Claro, Rosa Crema – 5175 euro + TVA

Producător și detalii Germania/Schmid/N14

Date tehnice