SCHMID N18

Fațada modelului N18 este realizată din pietre de înaltă calitate și impresionează prin designul rezistent. Decorul este simplu, dar totuși se potrivește perfect într-un mediu modern de viață. Datorită unei varietăți de opțiuni pentru design, șemineul poate fi adaptat, în mod optim, în funcție de nevoile dumneavoastră. Sunt disponibile pietre naturale de diferite tipuri, culor și proprietăți materiale. Fațada din piatră naturală este realizată manual – tehnică stăpânită doar de puțini experți, ceea ce face ca modelul N18 să fie un adevărat produs de calitate.
Convingătoare nu este doar fațada clasică a șemineului, realizată din pietre naturale. Sistemul de încălzire de înaltă calitate se poate remarca prin tehnologia modernă de încălzire și combustie. Așa că nu veți avea doar un produs frumos, ci și un șemineu eficient și durabil. Experiența perfectă a deținerii unui șemineu, atât pentru spațiul locuibil, cât și de muncă.

Descriere

Separat, focar compatibil Pano 55×57

Pret pentru culorile Blanco Carrara, Blanco Macael, Blanco Nacarado, Caliza Moka, Crema Marfil, Maroon Emperador, Travertino Romano – 4900 euro + TVA

Pret pentru culorile Negro Abanilla, Rojo Alicante, Rosa Claro, Rosa Crema – 5636 euro + TVA

Producător și detalii Germania/Schmid/N18

Date tehnice