EUROS INVICTA

Preț

621,00  fără TVA

Compactă, atemporală și respectuoasă cu mediul, soba pe lemne Euros inspiră un sentiment de confort și căldură în casa ta.

Dimensiuni 700 x 600 x 433 mm
Greutate 75 kg
Putere optimă 8 kW
Volumul de încălzire 175 m3
Suprafața de încălzire 70 m2
Randament 75%
Combustibil Lemn
Dimensiune maxima lemn 52 cm
Evacurea CO 0,1%
Diametru evacuare ∅ 150 mm

Schiță Tehnică

Producător și detalii Euros Invicta

Descriere

De ce acest produs?

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează sticla de acumularea de fum și funingine. Asigură arderea materialelor volatile. Debitul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării dispozitivului la condiții de tiraj excesiv de ridicate.

Intermitent

Dispozitivul funcționează cu încărcarea regulată a unor cantități mici de lemn. Acest mod de funcționare este deosebit de eficient și respectuos cu mediul.

Conectabil

Posibilitatea de a conecta alimentarea cu aer proaspăt din exterior sau un spațiu accesibil direct la aragaz.

Sistem de post-ardere

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Admisia suplimentară de aer din spate distruge hidrocarburile la temperaturi ridicate. Arderea este completă și poluarea redusă.

Vermiculit de înaltă densitate

Acoperirea camerei de ardere cu piese detașabile în vermiculit de înaltă densitate mai rezistent (750 kg / m³). Proprietățile termice ale vermiculitei îmbunătățesc calitatea combustiei și performanța aparatului.

Sticlă curată

Sistemul de sticlă curată încetinește înfundarea geamului. O intrare de aer din partea de sus a ferestrei creează un voal de protecție. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul sticlei. Începe arderea gazelor și a materiilor volatile, protejând astfel sticla împotriva fumului și a depunerilor de funingine.