OKINO INVICTA

Preț

883,00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Putere optimă 7 kW
Interval de putere 4.5-10.5 kW
Voum de incalzire 100-210 m3
Suprafata de incalzire 40-85 m2
Flacăra verde 7 stele
Randament 78%
Rata CO 0.07%
Concentrația de pulbere 30 mg / Nm³
Evacuare fum verticala
Combustibil lemn
Lungimea maximă a lemnului 34 cm
Alimentare din față
Diametrul evacuarii 150 mm
Dimensiuni H 850 x L 402 x D 402 mm
Greutate 112 kg
Finisare antracit

Norme EN 13240 – BImSchV2

Garanție 5 ani

Producator si detalii Soba Pe Lemne Invicta Okino

Descriere

Încălzește-te în pace și bucură-te de atmosfera armonioasă creată de aceasta sobă de forma japoneză.

De ce acest produs o soba moderna pe lemne Invicta Okino?

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează geamul împotriva fumului și depunerii de funingine. Acesta asigură arderea materialelor volatile. Fluxul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării aparatului la condiții de tiraj prea mari.

Ardere extinsa pana la 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa în combustie lentă timp de 8 ore, fără realimentare și fără intervenție externă. Un depozit de jari se va regasi la sfârșitul acestei perioade. Trebuie doar să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Garanție Origine Franța

Eticheta Origine France Garantie este singura certificare care atesta originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de un organism independent, în special după un audit. (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la locurile de producție ale grupului Invicta.

Sistem de post combustie

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Intrarea suplimentară de aer din spate permite hidrocarburilor să fie distruse la temperaturi ridicate. Combustia este completă și poluarea redusă.

Sticla curata

Sistemul de sticlă curată încetineste afumarea geamurilor. O intrare de aer în partea de sus a geamului creează un voal protector. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul geamurilor. Aceasta declanșează arderea gazelor și a materialelor volatile protejând astfel sticla împotriva fumului și depunerii de funingine.