KAZAN MODERNA INVICTA

Preț

902,00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Putere optimă 9 kW
Interval de putere 6 până la 13,5 kW
Volumul de încălzire 125 până la 275 m³
Suprafața de încălzire 50 până la 110 m2
Flacăra verde 7 stele
Randament 76%
Rata CO 0,08%
Concentrația de pulbere 28 mg / Nm³
Indicele de performanță 0.5
Combustibil lemn
Lungimea maximă a lemnului 58 cm
Alimentare din față
Racordare superioara sau posterioara
Diametrul evacuarii 150 mm
Dimensiuni H 768 x L 652 x D 372 mm
Greutate 162 kg
Culoare antracit

Norme EN 13240 – BImSchV2

Garanție 5 ani

Producator si detalii Soba Pe Lemne Moderna Invicta Kazan

Schita tehnica

Descriere

Soba pe lemne moderna Invicta Kazan este inspirata direct din eficiența termică a caloriferelor din fontă, aceasta combină design-ul și performanța. Aripioarele conferă acestui sobă un stil unic și elegant, îmbunătățind în același timp performanța energetică printr-o suprafață crescută de schimb de căldură.

De ce soba pe lemne moderna Invicta Kazan?

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează geamul împotriva fumului și depunerii de funingine. Acesta asigură arderea materialelor volatile. Fluxul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării aparatului la condiții de tiraj prea mari.

Ardere extinsa pana la 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa în combustie lentă timp de 8 ore, fără realimentare și fără intervenție externă. Un depozit de jari se va regasi la sfârșitul acestei perioade. Trebuie doar să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Garanție Origine Franța

Eticheta Origine France Garantie este singura certificare care atesta originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de un organism independent, în special după un audit. (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la locurile de producție ale grupului Invicta.

Sistem de post combustie

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Intrarea suplimentară de aer din spate permite hidrocarburilor să fie distruse la temperaturi ridicate. Combustia este completă și poluarea redusă.

Sticla curata

Sistemul de sticlă curată încetineste afumarea geamurilor. O intrare de aer în partea de sus a geamului creează un voal protector. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul geamurilor. Aceasta declanșează arderea gazelor și a materialelor volatile protejând astfel sticla împotriva fumului și depunerii de funingine.