ITAYA MODERNA

Preț

1.277,00  fără TVA

Detalii Tehnice:

Putere optimă  12 kW
Interval de putere  8 până la 18 kW
Volumul de încălzire  160 până la 360 m³
Suprafața de încălzire  65 până la 145 mp
Flacăra verde  7 stele
Randament 77.00%
Rata CO  0,1%
Concentrația de pulbere  30 mg / Nm³
Indicele de performanță 0.7
Combustibil  lemn
Lungimea maximă a lemnului  71 cm
Incarcare  din fata
Racordare  superioara
Diametrul evacuarii  180 mm
Dimensiuni  H 815 x L 1051 x D 431 mm
Greutate  187 kg
Culoare  antracit
Norme EN 13240  BImSchV2

Garanție 5 ani

Producator si detalii Soba Pe Lemne Moderna Itaya

Schita tehnica

Descriere

Soba Itaya impresioneza prin design-ul elegant si unic, dar si prin capacitatea de a incalzi pana la 500 m3. Structura fonta, sistem post combustie, sistem auto-curatare sticla, alimentare frontala.

De ce sa alegem acest produs?

Aer secundar reglabil

Aerul secundar protejează geamul împotriva fumului și depunerii de funingine. Acesta asigură arderea materialelor volatile. Fluxul de aer secundar reglabil permite adaptarea funcționării aparatului la condiții de tiraj prea ridicat

Ardere extinsa pana la 8 ore

Capacitatea dispozitivului de a funcționa în combustie lentă timp de 8 ore, fără realimentare și fără intervenție externă. La sfârșitul acestei perioade se va gasi o cantitate suficienta de jar in soba. Trebuie doar să reîncărcați dispozitivul cu combustibil pentru a-l reporni.

Garanție Origine Franța

Eticheta Origine France

Garantie este singura certificare care atesta originea franceză a fabricării unui produs. Această etichetare este validată de un organism independent, în special după un audit. (Biroul Veritas nr. 7208672). Produsele OFG sunt fabricate în Franța la locurile de producție ale grupului Invicta.

Sistem de post combustie

Injectarea aerului preîncălzit în camera de ardere. Intrarea suplimentară de aer din spate permite hidrocarburilor să fie distruse la temperaturi ridicate. Combustia este completă și poluarea redusă.

Sticla curata

Sistemul de sticlă curată încetineste înfundarea geamurilor. O intrare de aer în partea de sus a geamului creează un voal protector. Aerul preîncălzit este propulsat de-a lungul geamurilor. Aceasta declanșează arderea gazelor și a materialelor volatile protejând astfel sticla împotriva fumului și depunerii de funingine.