Șeminee fără coș de fum: cum să  alegi pe cele mai ieftine, cele mai potrivite pentru mediul dvs și mai ușor de instalat

 

               Instalarea unui șemineu  fără coș este soluția ideală pentru cei care caută un sistem de încălzire fără cos de fum. Sistemele fără cos de fum există, dar este necesar să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine mediului dumneavoastră.

               Dacă doriți să aveți un șemineu, să vă așezați în fața căldurii flăcării vii și să vă încălziți cu o căldură la fel de naturală ca și la un smeineu pe lemne și cu costuri reduse, nu ar trebui să vă gândiți să trebuie să cumpărați un șemineu cu lemne, să instalați un coș de fum și să căutați un furnizor de combustibil pentru a-l furniza anual. Acum este posibil să cumpărați o soluție alternativă, care vă permite să garantați încălzirea unei anumite zone, mai reeduse,  casă fără cenușă, fum și, mai ales, instalarea unui coș de fum, care în multe case nu este permis: sunt șeminee fără combustibil, care pe lângă producerea unei călduri intense și capabil să se răspândească omogen în toate încăperile, nu necesită o ieșire pentru evacuarea gazelor arse.

               Semineele fără coș vă permit să instalați un sistem de încălzire în casa dvs., în orice colț al casei dvs., fără prezența unui coș de fum care limitează și locația sistemului, având în vedere ieșirea și expulzarea fumurilor . Cu acest tip de sistem de producere a căldurii, este posibil să alegeți modelul și dimensiunea șemineului care se potrivește cel mai bine nevoilor casei dvs. și combustibilului pe care îl considerăm cel mai bun din casa noastră: șemineu electric pentru un spațiu mare, Șemineu cu bioetanol pentru încăperi clasice mici sau un șemineu cu gaz fără coș de fum, care poate oferi o căldură intensă lățimii designului său.

               Șemineele electrice, pe bioetanol și gaz sunt soluția ideală pentru orice tip de casă și spațiu, fără a fi nevoie să va ocupati de instalarea coșului și, deși numeroși comercianți oferă aceste produse, acestea nu sunt încă instalate și alese în funcție de nevoile subiectului care îl va folosi pentru producerea de căldură în interiorul căminului. Este important să aveți în vedere spațiile pentru a alege nivelul de încălzire care este necesar, reglementările, pierderile de căldură care cresc nevoile locuinței. Pe scurt, înainte de a alege un șemineu fără coș, este necesar să se facă evaluări.

              

               Să vedem ce să luăm în considerare împreună.

 

               Șemineul FĂRĂ FUM: BIOSEMINEU

               Dacă locuiți într-o casă cu spații mari, cum ar fi O mansardA mare sau o casă cu un singur etaj caracterizat prin spații mici, alegerea unui șemineu pe bioetanol este soluția ideală pentru încălzirea tuturor spatiilor cu consum redus de energie. Bioetanolul face posibilă garantarea unui sistem de încălzire excelent, capabil să atingă o căldură intensă în spațiul său de plasare - deci ideal pentru bucătărie sau sufragerie cel mai experimentat într-o casă - fără a fi necesar să instalați un cos de fum - nu produce fum nociv - și fără a fi nevoie să curățați casa de fum și cenușă.

               Cel mai bun rezultat pentru acest tip de șemineu fără coș este faptul că, nu numai din neinstalarea unui canal de fum pentru care poate fi achiziționată pentru producerea de încălzire în fiecare casă, ci mai ales pentru că vă permite să alegeți dimensiunea structurii, adaptându-l spațiului. Având în vedere costul de aproximativ 900-1.000 de euro pentru modelul standard, este posibil să achiziționați mai mult de un șemineu cu bioetanol, instalându-l în părțile din casa dvs. pe care doriți să le încălziți. Chiar și achiziționarea combustibilului este foarte simplă, mergând direct la retailerul de unde ați cumpărat produsul.

 

               Șemineu electric : ÎNCĂLZIRE rapidă pentru spații mari

 

               Dacă locuiți într-o casă cu spații mari și aveți nevoie de o producție intensă de căldură, soluția unui șemineu electric este cea mai bună alegere pentru a reduce consumul de energie. De fapt, acest tip de șemineu face posibilă obținerea unei călduri intense, care se răspândește rapid în toate încăperile casei într-un mod omogen și rapid: semineul electric fără coș este considerat singurul sistem de încălzire care permite  încălzirea imediată. Dacă vă grăbiți, pornirea acestui sistem de încălzire dă imediat ajutor, deoarece încălzirea este imediată și rapidă și fără a fi nevoie să căutați combustibil, pe lângă electricitate.

               Instalarea acestui tip de șemineu este foarte simplă, deoarece oferă doar alegerea locației sistemului în spațiul casei dvs. cel mai potrivit pentru difuzarea încălzirii, în timp ce pentru rest este necesară conectarea acestuia la curent. Asemănător tipului de șemineu cu bioetanol, sau numit și bio-șemineu, deoarece nu este nevoie să instalați o conductă de fum, este de asemenea posibil să alegeți să cumpărați mai mult de un șemineu pentru casa dvs. și să alegeți să îl încălziți în acest mod ecologic. Chiar și șemineul electric fără coș de fum nu produce fum, deoarece nu există combustie și, de asemenea, are un avantaj mai mare: nu este necesar să cumpărați combustibil, deoarece energia electrică este întotdeauna la îndemână.

 

               Șemineul pe GAZ FĂRĂ Fum: alegeți combustibilul dorit!

 

               Șemineul cu gaz  este soluția ideală de încălzire pentru fiecare tip de casă, chiar și cea cu cel mai clasic mobilier, deoarece este prezentă pe piață cu numeroase variații de design, rame, dimensiuni și metodologie de instalare a pereților, cum ar fi un tablou sau în interiorul șemineului dvs. existent. Șemineul cu gaz fără coș de fum STANDARD este un sistem de încălzire mutabil, care se adaptează perfect chiar și la apartamentele mici, amintind că siguranța combustiei gazelor depinde de atenția dvs. în respectarea reglementărilor privind instalarea sistemelor de încălzire: de fapt, gazul nu este cu siguranță cel mai popular combustibil din ziua de azi, deoarece este considerat periculos și mai puțin gata să regenereze căldura decât alți combustibili.

               ATENȚIE: este ușor de înțeles cum un șemineu  cu gaz este soluția ideală pentru încălzirea întregii case, deoarece este mai durabil în prețul gazelor, mult mai mic decât toți ceilalți combustibili, dar, de asemenea, ca acest sistem de încălzire , pentru a optimiza și asigura securitatea totală a producției de căldură, trebuie să aibă o conductă mică SPECIALA de evacuare. Aceasta este o limitare reală pentru casele care nu au posibilitatea de a instala un coș de fum.