Audrey: soba cu peleti de la Palazzetti

                                  Acesta este noua sobă pe peleti de la Palazzetti: este eleganta, frumoasa, cu un design modern și atractiv. Un complement al mobilierului în stil contemporan care nu vine cu sarcina de a amenaja spațiile, ci reușește divinul.

                  Istoria Palazzetti este o poveste formată din aproape 50 de ani trăiți de lideri în sectorul sistemelor de încălzire. Compania a fost fondată în 1972 producând șeminee la scară industrială. Palazzetti nu numai că produceau șeminee funcționale, ci erau șeminee inovatoare: erau ușor de instalat. Inovația a fost întotdeauna fixarea acestei companii, a ridicat toate inovațiile din sectorul de încălzire, ajungând astfel în 1994 la pellet cu sistemul inovator Ecofire. Palazzetti este o companie în căutare continuă de inovație și soluții pentru a răspunde nevoilor crescânde ale unui public exigent, iubitor de frumusețe și conștient de mediu. Soba cu pelete Audrey este doar rezultatul acestei cercetări continue.

               Design modern

               Marco Fumagalli este designerul acestei sobe frumoase. S-a inspirat dintr-un design modern și contemporan realizat din linii rotunjite și esențiale. Structura este din oțel vopsit, disponibil în versiuni albe sau negre. Fronturile sunt în oglindă neagră, iar apoi există prezența noului afișaj grafic color  cu un sistem glisant retractabil. Formele esențiale ascund o vocație puternică pentru tehnologie, care va fi apreciată de toți iubitorii hight tech. Pe lângă afișajul tactil glisant, soba Audrey este echipată cu sistemul Palazzetti Ecofire Aria. Aceasta este o tehnologie nouă care permite încărcare constantă în doze și controlul continuu al combustiei.

               Mediul trebuie încălzit foarte tare? Nu vă faceți griji, soba Audrey va avea grijă de ea. De fapt, a fost conceput pentru a răspândi în mod expert căldura și reușește datorită ventilatorului exclusiv pentru difuzarea rapidă a căldurii.

               Chiar și rezervorul acestei sobe strălucitoare merită atenția noastră: este de fapt foarte mare, deși nu este evident și foarte armonios. Acest rezervor elegant este suficient de mare pentru a permite sobei Audrey o autonomie de aproximativ 36 de ore. În ceea ce privește consumul, soba Audrey garantează performanțe ridicate, dar consum redus, deci eficiență maximă și emisii foarte mici.