Va punem la dispozitie o gama ampla de seminee care va permit sa economisiti la costurile de incalzire si sa va bucurati impreuna cu familia si prietenii de caldura si farmecul unui semineu bine realizat.

     Seminee Brasov nu reprezinta doar o alegere estetica ci si alegerea unui sistem complet de incalzire capabil fie sa incalzeasca camera in care se afla fie sa incalzeasca chiar intreaga casa.

     Puteti alege seminee de serie din categoria celor moderne, clasice sau moderne, cat si posibilitatea de a crea un semineu complet personalizat conform cu dorintele dvs. sau ale arhitectului. Marmura, piatra, granitul, caramida si lemnul sunt materialele folosite la productia semineelor realizate de noi, iar acestea sunt prelucrate manual sau cu utilaje specifice. Creem seminee pentru toate variantele ambientale: pe perete, pe colt, centrale, incastrate sau suspendate.

     Aici gasiti cea mai vasta gama de focare cu cele mai multe variante posibile: cu geam frontal, cu 2 geamuri, cu 3 geamuri, cu geam prismatic, cu geam semirotund, cu 4 geamuri sau cu 2 geamuri frontale. Puteti de asemeni alege focarul din fonta, din fonta cu samota sau din otel cu samota.

     Sobe moderne din fonta, atat pe lemn cat si pe peleti, fie cu incalzire conventionala, fie cu incalzire prin convectie ventilata fie tip centrala. Le gasiti tot aici, in cea mai vasta gama de modele disponibile.

     Seminee pe gaz, seminee electrice, seminee cu bioetanol, focare tip centrala, accesorii pentru intretinerea semineelor, gratare prefabricate sau construite, toate va sunt puse la dispozitie de compania noastra.

    

    

   Prima pagina
   MODELE DE SEMINEE
   COSURI DE FUM
   FOCARE PE LEMNE
   FOCARE CENTRALA
   ULTIMELE MONTAJE
   SOBE MODERNE
   FOCARE VENTILATE
   SEMINEE ELECTRICE
   SEMINEE BIOETANOL
   SEMINEE IN PROMOTIE
   FOCARE PE GAZ
   BARBEQUE
   FOCARE PELETI
   Cuptoare pe lemne
   Intrebari frecvente
   Despre noi
   Contact

COSURI DE FUM - Cosuri de fum samotate termoizolate- CLICK PENTRU VARIANTA DORITA! - Plewa Germania

PLEWA DUBLU ISOFIX ISOFIX

PLEWA DUBLU ISOFIX ISOFIX

Coșul de fum Plewa Isofix Premium este un sistem de coș prefabricat, în trei straturi, utilizat pentru evacuarea de gaze arse de la sisteme de ardere a combustibilului solid, lichid și gazos (gaz), cu următoarea componentă:

1. Conductă de fum:

Tub interior din șamotă refractară cu secțiune pătrată cu colțurile rotunjite produsă la fabrica Plewa SchornsteinTechnik und HeizSysteme GmbH, Germania. Datorită grosimii peretelui de șamotă de 2 cm și a calității materialului, tuburile Plewa sunt rezistente la temperaturi ridicate ale gazelor de ardere evacuate și șocuri termice. Datorită rugozității reduse a canalului de fum au un grad mic de absorbție vapori de apă și rezistență mare la coroziunea produsă de condensul acid.

În componența coșului de fum Plewa găsim vasul de preluare și evacuare condens, racordul pentru inspecție și curățire coș cu ușă ceramică etanșă, ușa exterioară din tablă galvanizată izolată termic cu vată minerală bazaltică de înaltă densitate, racordul de fum la 90 sau 45 grade, elemente liniare de coș și sortul ceramic din vârful coșului.

Tuburile de șamotă au înaltimea de 50 cm și se îmbină cu sistem lamba-uluc și se lipesc cu liant ceramic Plewa, astfel asigurându-se etanșeitatea necesară coșului de fum.

Tubulatura de șamotă respectă norma europeană EN 1457 (T<600 º C).

2. Izolația termică:

Tuburile de șamotă sunt izolate cu vată minerală bazaltică cu grosime de 2 cm , densitate 90 kg/mc și conductibilitate termică λD=0,035W/mk. Izolația este fixată din fabrică pe tubul ceramic cu ajutorul unei plase de fibră de sticlă. Rolul izolației este de a păstra tuburile calde în funcționare normală ceea ce înseamna că în interiorul coșului se produce puțin condens iar în cazul autoaprinderii depunerilor din coșul de fum, împiedică degajarea căldurii rezultate spre exteriorul coșului.

3. Manta exterioară:

Partea de susținere a coșului este realizată din mantale din beton ușor cu agregate din argilă expandată cu înaltime de 32 cm, prevăzute la cele 4 colțuri cu găuri de armare de 30 mm în diametru pentru asigurarea statică a sistemului de coș. Mantalele au rolul de protecție mecanică și asigurare a stabilității coșului, având dimensiuni corespunzatoare calalelor de fum cu dimensiuni de la 14x14 cm la 25 x 25 cm.

                      PRETURI PLEWA DUBLU ISOFIX-ISOFIX

                      TRANSPORT GRATIS ORIUNDE IN TARA

plewa isofix isofix

COSURI DE FUM | FOCARE PE LEMNE | FOCARE CENTRALA | ULTIMELE MONTAJE | SOBE MODERNE | FOCARE VENTILATE | SEMINEE ELECTRICE | SEMINEE BIOETANOL | SEMINEE IN PROMOTIE | FOCARE PE GAZ | BARBEQUE | FOCARE PELETI | Cuptoare pe lemne | | Seminee foto |
Prima pagina | Despre noi | Intrebari frecvente | Contact
 
seminee brasov
© Copyright Seminee Brasov