Va punem la dispozitie o gama ampla de seminee care va permit sa economisiti la costurile de incalzire si sa va bucurati impreuna cu familia si prietenii de caldura si farmecul unui semineu bine realizat.

     Seminee Brasov nu reprezinta doar o alegere estetica ci si alegerea unui sistem complet de incalzire capabil fie sa incalzeasca camera in care se afla fie sa incalzeasca chiar intreaga casa.

     Puteti alege seminee de serie din categoria celor moderne, clasice sau moderne, cat si posibilitatea de a crea un semineu complet personalizat conform cu dorintele dvs. sau ale arhitectului. Marmura, piatra, granitul, caramida si lemnul sunt materialele folosite la productia semineelor realizate de noi, iar acestea sunt prelucrate manual sau cu utilaje specifice. Creem seminee pentru toate variantele ambientale: pe perete, pe colt, centrale, incastrate sau suspendate.

     Aici gasiti cea mai vasta gama de focare cu cele mai multe variante posibile: cu geam frontal, cu 2 geamuri, cu 3 geamuri, cu geam prismatic, cu geam semirotund, cu 4 geamuri sau cu 2 geamuri frontale. Puteti de asemeni alege focarul din fonta, din fonta cu samota sau din otel cu samota.

     Sobe moderne din fonta, atat pe lemn cat si pe peleti, fie cu incalzire conventionala, fie cu incalzire prin convectie ventilata fie tip centrala. Le gasiti tot aici, in cea mai vasta gama de modele disponibile.

     Seminee pe gaz, seminee electrice, seminee cu bioetanol, focare tip centrala, accesorii pentru intretinerea semineelor, gratare prefabricate sau construite, toate va sunt puse la dispozitie de compania noastra.

    

    

   Prima pagina
   MODELE DE SEMINEE
   COSURI DE FUM
   FOCARE PE LEMNE
   FOCARE CENTRALA
   ULTIMELE MONTAJE
   SOBE MODERNE
   FOCARE VENTILATE
   SEMINEE ELECTRICE
   SEMINEE BIOETANOL
   SEMINEE IN PROMOTIE
   FOCARE PE GAZ
   BARBEQUE
   FOCARE PELETI
   Cuptoare pe lemne
   Intrebari frecvente
   Despre noi
   Contact

FOCARE PE LEMNE - CLASIFICARE FOCARE DUPA TIP GEAM - Focare geam frontal si geam lateral deschidere laterala

Ekko R 67X45X45/51/57 Schmid=2370 euro+TVA

Ekko R 67X45X45/51/57 Schmid=2370 euro+TVA

Focarul are 3 variante de inaltime a geamului: 450,510 sau 570 mm

Preturi 2370/3470/2570 euro plus TVA

Putere nominala 9 kW

Geam tip Kristall

Interior Samota

Lungime/latime geam 670×450 mm

Inaltime 450/510/570 mm

Greutate 220-260 kg

Usa autoinchidere

Geam dintr-o bucata

Diametru evacuare: Ø 180 mm

Admisie aer combustie: Ø 125 mm

 

Producator si detalii Ekko-67x45x45/51/57 H Schmid

SCHITA TEHNICA

Detaliile focarului Ekko R 67X45X45/51/57  Schmid pun in valoare semineul ales pentru caminul dvs. Este acel focar care vă menține întotdeauna casa caldă si confortabila. Daca doriti sa integrati un focar functional si de inalta calitate în șemineul dvs., utilizarea focarelor Schmid este ideală.
Capacitatea de încălzire a celor mai bune seminee depinde de dimensiunea camerei de ardere. Din acest motiv veți găsi focare cu puterea nominala de la 4 la 20 kW în gama noastră Schmid. Acestea sunt caracterizate de o varietate de formate, cum ar fi rotunde, prismatice, cu 2, 3 sau cu 4 laturi, sau cu geam drept de dimensiuni foarte variate. Toate modelele au o conexiune cu aer exterior pentru a ghida aerul de combustie în inserția șemineului. Totodata puteti alege finisajul frontal al geamului si culoarea samotei din interior fara a se schimba pretul produsului. Suplimentar aveti la dispozitie optiunile de geam fara rama inferioara, focar cu geam dublu, focar cu alimentare cu lemne din spate, rame simple sau rame de sustinere pentru constructia hotelor si multe alte produse.

Dotari standard pentru focar Ekko R 67X45X45/51/57  Schmid: geam kristall, geam dintr-o bucata indoita, conexiune aer combustie din exterior, interior de samota, usa autoinchidere

Optiuni focar Ekko R 67X45X45/51/57 H Schmid

– manar usa pe stanga sau pe dreapta

– hota convectie 265 euro plus TVA

– cilindru superior radiant: 3 inele (78 kg)/4 inele (93 kg)/5 inele (108 kg) Preturi 720/780/840 euro +TVA

– maner usa Chrome lucios, Chrom mat, Auriu lucios. Auriu mat, Inox lucios, pret 100 euro +TVA

– rama montaj hota 4 laturi/6 laturi pret 260/300 euro plus TVA

– rama suport superioara pentru hota placata 140 euro plus TVA

– rama montaj cu sistem de prindere posterior 500 euro plus TVA

– kit admisie aer combustie 210 euro plus TVA

Toata gama de focare cu 2 laturi o gasiti aici: FOCARE 2 LATURI

COSURI DE FUM | FOCARE PE LEMNE | FOCARE CENTRALA | ULTIMELE MONTAJE | SOBE MODERNE | FOCARE VENTILATE | SEMINEE ELECTRICE | SEMINEE BIOETANOL | SEMINEE IN PROMOTIE | FOCARE PE GAZ | BARBEQUE | FOCARE PELETI | Cuptoare pe lemne | | Seminee foto |
Prima pagina | Despre noi | Intrebari frecvente | Contact
 
seminee brasov
© Copyright Seminee Brasov