Va punem la dispozitie o gama ampla de seminee care va permit sa economisiti la costurile de incalzire si sa va bucurati impreuna cu familia si prietenii de caldura si farmecul unui semineu bine realizat.

     Seminee Brasov nu reprezinta doar o alegere estetica ci si alegerea unui sistem complet de incalzire capabil fie sa incalzeasca camera in care se afla fie sa incalzeasca chiar intreaga casa.

     Puteti alege seminee de serie din categoria celor moderne, clasice sau moderne, cat si posibilitatea de a crea un semineu complet personalizat conform cu dorintele dvs. sau ale arhitectului. Marmura, piatra, granitul, caramida si lemnul sunt materialele folosite la productia semineelor realizate de noi, iar acestea sunt prelucrate manual sau cu utilaje specifice. Creem seminee pentru toate variantele ambientale: pe perete, pe colt, centrale, incastrate sau suspendate.

     Aici gasiti cea mai vasta gama de focare cu cele mai multe variante posibile: cu geam frontal, cu 2 geamuri, cu 3 geamuri, cu geam prismatic, cu geam semirotund, cu 4 geamuri sau cu 2 geamuri frontale. Puteti de asemeni alege focarul din fonta, din fonta cu samota sau din otel cu samota.

     Sobe moderne din fonta, atat pe lemn cat si pe peleti, fie cu incalzire conventionala, fie cu incalzire prin convectie ventilata fie tip centrala. Le gasiti tot aici, in cea mai vasta gama de modele disponibile.

     Seminee pe gaz, seminee electrice, seminee cu bioetanol, focare tip centrala, accesorii pentru intretinerea semineelor, gratare prefabricate sau construite, toate va sunt puse la dispozitie de compania noastra.

    

    

   Prima pagina
   MODELE DE SEMINEE
   COSURI DE FUM
   FOCARE PE LEMNE
   FOCARE CENTRALA
   ULTIMELE MONTAJE
   SOBE MODERNE
   FOCARE VENTILATE
   SEMINEE ELECTRICE
   SEMINEE BIOETANOL
   SEMINEE IN PROMOTIE
   FOCARE PE GAZ
   BARBEQUE
   FOCARE PELETI
   Cuptoare pe lemne
   Intrebari frecvente
   Despre noi
   Contact

FOCARE PE LEMNE - CLASIFICARE FOCARE DUPA TIP GEAM - Focare geam drept deschidere verticala

Uranus Ruegg=2990 euro+TVA

Uranus Ruegg=2990 euro+TVA

SCHITA TEHNICA URANUS

Focarul are doua variante de inaltime a geamului: 510 si 570 mm, preturi 2990 si 3080 euro plus TVA

Greutate                                 210 kg

Diametru evacuare           200 mm

Material                               Otel+samota+fonta

Putere nominala                   9 kw

 

Producator si detalii Focar Uranus 450/510 Ruegg

Planeta Uranus este de fapt opusul unui semineu: este un gigant de gheață. In schimb, este un furnizor de căldură, de asemenea, într-un format extraordinar. Este atât de inteligent construit că poate oferi imagini de foc în trei versiuni diferite. În primul rând, opțiunea confortabilă din spatele panourilor plate, în al doilea rând versiunea expusă în mijlocul tunelului, și în al treilea rând opțiunea naturală din spatele panourilor rotunjite.

În producția de seminee, Rüegg pune o mare valoare pe calitate solidă și durabilă. Uranus este rezultatul implementarii consecvente sau al filozofiei noastre, conform careia doar cel mai bun este suficient de bun pentru clientii nostri. Oricine se opreste la acest semineu generos se va putea bucura în mod conștient de el. Fie că este vorba de caldura radiata din foc, momentele de calm, frumusetea unui vin bun, conversații bune cu prietenii sau totul împreună. Nu trebuie să spuneți tuturor că salvați un kg de lemn pentru fiecare oră de foc și, astfel, că va aduceti constributia la protecția climei. Vă puteți bucura în liniște de acest sentiment minunat.

Neptun Uranus este un șemineu creat pentru aproape toate scopurile. Acesta pune focul în spatele unui panou panoramic semicircular sau în spatele panourilor puriste cu un design plat. De asemenea, este disponibil ca si varianta tunel.

Detaliile sale externe devin rapid evidente: designul ordonat și finisarea frumoasă a materialelor de înaltă calitate nu lasă nimic de dorit. In acelasi timp detaliile interne sunt, de asemenea, convingătoare: pe de o parte, nivelul ridicat de eficiență de 80 la sută, care stoarce căldură valoroasă din lemn. Pe de altă parte, valorile emisiilor scăzute care, împreună cu fiabilitatea ecologică a șemineului, aduc un record absolut de noxe minime in ambient.

Pentru libertate maximă în proiectarea zonei de locuit, am construit partea din față a semineului Uranus 450/510 Ruegg intr-o forma cat mai simplă. Acest lucru înseamnă că aveți posibilitatea de a integra un semineu foarte elegant și simplu în casa.

Calitate elvetiana la cote maxime. Ruegg este inventatorul focarelor inchise cu geam si an de an perfectioneaza produsele pentru a fi cei mai buni in domeniu.

In focarul Uranus 450/510 Ruegg, spatiul de vedere al focului este impresionant si este un adevărat best-seller datorită designului său atemporal, fiind încă unul dintre cele mai populare seminee de azi.

Avantajele  focarului Uranus 450/510 Ruegg, dintr-o privire:

– Ușor de utilizat și funcțional: geamurile excepțional de netede rămân curate mai mult timp și pot fi pur și simplu deblocate pentru curățare dintr-o singura miscare, rapid și ușor
– Durabilitate și fiabilitate la calitate elvețiană dovedită: dacă este necesară o reparație, toate piesele mobile pot fi înlocuite fără deteriorarea carterului
– Flăcările pâlpâitoare se observa foarte bine datorita designului subtil și suplu Ruegg cu multe imbunatatiri ale detaliilor
– Excelent raport calitate-preț
– Nivel ridicat de eficiență și emisii mai mici decât media
– Respectă toate reglementările europene relevante în materie de energie și mediu

Optiuni focar Uranus 450/510 Ruegg:

– hota convectie 386 euro plus TVA

– interior otel 1532 euro plus TVA

– rama suport montaj hota, pret 80 euro plus TVA

– suport cu rama pentru montaj hota placata, pret 476 euro plus TVA

– kit admisie aer combustie 225 euro plus TVA

Toata gama de focare cu geam frontal o gasiti aici: FOCARE GEAM FRONTAL

COSURI DE FUM | FOCARE PE LEMNE | FOCARE CENTRALA | ULTIMELE MONTAJE | SOBE MODERNE | FOCARE VENTILATE | SEMINEE ELECTRICE | SEMINEE BIOETANOL | SEMINEE IN PROMOTIE | FOCARE PE GAZ | BARBEQUE | FOCARE PELETI | Cuptoare pe lemne | | Seminee foto |
Prima pagina | Despre noi | Intrebari frecvente | Contact
 
seminee brasov
© Copyright Seminee Brasov